Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем ...

ЗНачи от скоро имам алфа гтв и много ми харесва..има няколко проблема които ме притесняват и питах и разпитвах и всеки ми казва различно..има някакво придурпване като карам на 1-ва в 2-3 хиляди оборота и при висока скорост като върна газта и дам пълна газ колата заглъхва ако може някои да каже(сподели) от какво се дължи това нещо ще съм му благодарен..и друго да питам днеска като се прибвах и спрях пред блока и угасих колата и после исках да я запаля пак и неможе да завърти ключа изобщо нито напред нито назад и волана стои заключен и сега няма палене на колата моля помогнете някои казват че е от ключа но как да е от него като преди 2 мин палеше и ключа си въртеше моля помогнете

Ако си от софия - отиди при Лисан той ще ти я оправи , иначе проблемите може да са много , по мое мнение ламбда сонда виж и свеши, кабели - много са, най добре отиди на маистор и е добре ако е алфист , затова ти препоръчвам лисан.
    Относно волана - при всички коли е така ако си заключил волана не можеш да завъртиш ключа защото волана е заключен, затова като се качиш се в колата , напъни волана наляво или надясно - ще мръдне 2-3 см. и след това дай контакт и готово ...
    sigpic
    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
    Lulin Group Ltd.

Comment

значи въртях волана не иска на никаде да се отключва а ключа не мурда на никаде

Comment

Пич не мога да повярвам , че питаш такива глупости ...
        Чети внимателно :

Напъваш волана наляво надясно без ключа да е на таблото или дори и да е на тоблото ключа не го пипаш само въртиш или наляво или надясно на където подаде и като подаде например надясно го задържаш в това положение не го пускаш и тогава даваш контакт !

След това , но чак след като дадеш контакт можеш вече да пуснеш волана и той ще се оправи и няма да има проблем докато пак не извадиш ключа и заключиш волана ...
        sigpic
        Lulin Group Ltd.

Comment

ами не съм от софия ако е възможно да ми кажеш каде се намира лисан и колко пари взима само за преглед за да знам и кои дни работи от колко до колко

Comment

човек напъвах и на двете страни и неможе друг път ми се е заключвал пак ама не ми е правело така да немога да да отключа после

Comment

Бутончето зад ключа в какво полежение е ?!
              Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Значи бутончето е изпъкнало и като го натиснеш можеш да завъртиш ключа на обратно и да се включват габаритите без да си на контакт , за волана щом не можеш сигурно е сериозно незнам ...
                sigpic
                Lulin Group Ltd.

Comment

Ето линк към профила на колегата :

http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1488
                  sigpic
                  Lulin Group Ltd.

Comment

Working...
                  X