Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем ...
Collapse
X
-
Проблем ...
ЗНачи от скоро имам алфа гтв и много ми харесва..има няколко проблема които ме притесняват и питах и разпитвах и всеки ми казва различно..има някакво придурпване като карам на 1-ва в 2-3 хиляди оборота и при висока скорост като върна газта и дам пълна газ колата заглъхва ако може някои да каже(сподели) от какво се дължи това нещо ще съм му благодарен..и друго да питам днеска като се прибвах и спрях пред блока и угасих колата и после исках да я запаля пак и неможе да завърти ключа изобщо нито напред нито назад и волана стои заключен и сега няма палене на колата моля помогнете някои казват че е от ключа но как да е от него като преди 2 мин палеше и ключа си въртеше моля помогнете
Тагове: Няма
-
Ако си от софия - отиди при Лисан той ще ти я оправи , иначе проблемите може да са много , по мое мнение ламбда сонда виж и свеши, кабели - много са, най добре отиди на маистор и е добре ако е алфист , затова ти препоръчвам лисан.
Относно волана - при всички коли е така ако си заключил волана не можеш да завъртиш ключа защото волана е заключен, затова като се качиш се в колата , напъни волана наляво или надясно - ще мръдне 2-3 см. и след това дай контакт и готово ...sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
-
Пич не мога да повярвам , че питаш такива глупости ...
Чети внимателно :
Напъваш волана наляво надясно без ключа да е на таблото или дори и да е на тоблото ключа не го пипаш само въртиш или наляво или надясно на където подаде и като подаде например надясно го задържаш в това положение не го пускаш и тогава даваш контакт !
След това , но чак след като дадеш контакт можеш вече да пуснеш волана и той ще се оправи и няма да има проблем докато пак не извадиш ключа и заключиш волана ...sigpic
Lulin Group Ltd.
Comment
-
sigpic
Lulin Group Ltd.
Comment
Comment